Hyvä osteopaatti Helsinki

Osteopaatti Minna Forsström

Osteopaatti toimipaikkana Helsinki ja Espoo.

Nimeni on Minna Forsström. Olen ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti ja aikaisemmalta ammatiltani sairaanhoitaja sekä työterveyshoitaja.

Suoritin 4- vuotiset osteopaattiopintoni Metropolia ammattikorkeakoulussa. Omat kokemukseni osteopatian vaikuttavuudesta ohjasivat minut alkujaan tälle hienolle alalle. Osteopaattisen hoidon pehmeys, monipuolisuus, toimivuus ja laaja-alainen näkökulma ihmiseen tekivät minuun suuren vaikutuksen. Osteopaattina tutkinkin ja hoidan ihmisen kokonaisuutta. Oireiden hoitamisen lisäksi tarkoituksena on aina löytää syy oireilulle. Näin oireisiin saadaan pidempiaikainen helpotus kuin esim. tulehduskipulääkkeellä.

Klikkaa Facebooksivulleni

Minulla on 13 vuoden työkokemus työterveyshuollosta toimiessani aiemmin Fujitsu Services Oy:n työterveyshoitajana ja Nokia Networksin eri toimipisteissä sairaanhoitajana. Työterveyshoitajan vastaanotolla minulle tuli tutuksi vuosien mittaan niin istumatyön, kuin stressin aiheuttamat muutokset kehossa ja mielessä. Työssäni mietin kuitenkin usein, onko selkäsärkyyn muuta vaihtoehtoa kuin Burana ja lihasrelaksantit? Tai stressin aiheuttamiin uniongelmiin vaihtoehtoa nukahtamislääkkeelle?

Osteopaatilla on ylivoimaisen laaja manuaalisten tekniikoiden työkalupakki. Suosin työssäni kevyitä, turvallisia ja tehokkaita tekniikoita, asiakas ja tämän kehon tarpeet huomioiden ja tarvittaessa eri tekniikoita varioiden.

Sydäntäni lähellä on hoitaa lasten ja aikuisten erilaisia kiputiloja, stressioireisia, migreeniä ja tensiopäänsärkyä, raskauden aikaisia vaivoja, nestekierron ja hermoston häiriöitä mm turvotuksia ja puutumisoireita, olkapään ja ranteen kiputiloja yms. Olen perehtynyt myös kasvuikäisten kilpatelinevoimistelijoiden ja salibandy- pelaajien hoitoon ja kouluttaudun lasten osteopatiaan Sveitsissä.

Olen aina ollut kiinnostunut kehon ja mielen vuorovaikutteisuudesta ja ihmisen hyvinvoinnista elämänkaaren eri vaiheissa. Lisäksi olen auttamattoman tiedonjanoinen ja utelias ja osteopaattina voinkin yhdistää nämä ominaisuuteni. Osallistun säännöllisesti alan täydennyskoulutuksiin kotimaassa ja ulkomailla.

Rakastan tätä työtä, jossa yhdistyy vuorovaikutus asiakkaan kanssa ja käsillä tekeminen. Eikä mikään ole palkitsevampaa kuin nähdä asiakkaan saavan helpotusta vaivoihinsa! Ei ole myöskään tavatonta, että keho-mieliyhteyden aktivoituessa asiakas oivaltaa uusia asioita elämästään.

Varaa aika vastaanotoltani Helsingistä tai Espoosta. Osteopaattina tehtäväni on auttaa asiakasta ylläpitämään terveyttään.  Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin toimin Helsingissä.  Tiistaisin ja torstaisin pidän vastaanottoani Espoon keskuksessa. Ota yhteyttä ja varaa aika hoitokäynnille.

Osteopatia Helsinki Urho Kekkosen katu 8 C 33

Osteopatia Espoo Reviisorinkatu 3 A

 Varaa aika hoitokäynnille

Terveysosteopatia.fi | Minna Forsström

p.040-8388233